ВСИЧКИ, които имат сключени „Договори за банков кредит със сключена застраховка „Живот на получатели на кредити” в „ДЗИ” АД ( „наследени” от Пощенска банка) и ипотечни договори за обезпечаване на тези кредити НЕКА СЕ ОБАДЯТ, посредством контактната форма на този сайт, за да бъдат отървани от банкерското робство, да спасят парите и ипокераните си имоти и да получат полагащите им се обезщетения от тази банка, чрез готовия за предявяване колекгивен иск срещу Пощенска банка ! ВСИЧКИ, които имат сключени договори за ипотечни кредити БЕЗ ДОКАЗВАНЕ НА ДОХОДИ с банки : „Пиреос”, „Райфайзен”, „ДСК” , „Пощенска банка” и „ОББ” НЕКА СЪЩО СЕ ОБАДЯТ, за да бъдат отървани от банкерското робство , чрез готовите за предявяване колекгивни искове срещу тези банки !
 
Съд.  изпълнители
 
 
Продажби и обяви
 
 
Нашите услуги
 
 
Контакти
.

Имате въпрос ?

Попитайте

.
 
 
Информация за Вас
 
 
Портала  в  числа
.

Посещения досега

768 648

Средно месечно

61 327

Средно дневно

2 036

.
 

 

Публикувайте обява за вашите продажби

.

Обяви за продажби в портала могат да правят както съдебните изпълнители, така и частни лица и фирми с до десет снимки за обява, като например тази обява от частно лице  тук !

Вълшебен имот
.

.

На приказна цена

Порталът дневно се посещава от над 2 000 (две хиляди ) уникални потребители търсещи за закупят ИМЕННО И НАЙ-ВЕЧЕ ИМОТ , АВТОМОБИЛ и други движими вещи , както и търсещи лесно намираемите тук - по един или друг повод - контактни данни на частните съдебни изпълнители и Вашата обява ще бъде забелязана от всички тях !

Ако сте частно лице  или упълномощен представител на фирма и искате да публикувате своята обява - изпратете ни текстът и снимките към него на e-mail:

prodava@sadebenizpalnitel.com

Съдебните изпълнители, които все още не са започнали да използват личните си сайтове за публикуването на своите обяви, както и всички, които искат, освен на личните си сайтове, то да публикуват обявите си и в този портал www.SadebenIzpalnitel.com могат да направят това по два начина !

  1. Първият начин е като изпращат своите обяви на e-mail: prodava@sadebenizpalnitel.com  

  2. Вторият начин е да използват за подаването на обявите си по-долу дадения на тази страница електронен формуляр .

  3. Безплатно се публикуват обявите само на частните съдебни изпълнители , които са клиенти на нашата фирма, за другите - цените са според дадените тук - платени обяви

За публикуването на обяви, чрез намиращия се на тази страница електронен формуляр е необходимо използването на идентификационна парола, която всеки съдебен изпълнител вече е получил или ще получи от нас със SMS  и /или на електронната си поща .

За публикуването на обяви използвайте този електронен формуляр


Полетата със звездичка (*) са задължителни за попълване !

В полето за имот/вещ напишете вида на продавания имот/вещ

*Имот/вещ

В полето за местонахождението напишете адреса - гр., общ.,обл, ул., № на който се намира и на който може да бъде огледан продавания имот /вещ .

*Местонахождение

в долното поле опишете имота/вещта

 *Описание

*Начална цена

*Краен срок 

  в долното поле напишете времето и мястото на огледа и запознаването с книжата

*Още информация

В следващите по-долу полета напишете данните за връзка с вас, като в полето за Рег № напишете с три цифри регистрационния си номер от/в Камарата .

*Рег №

  в долното поле напишете паролата, която сме ви я

изпратили със SMS и на e-mail - ви

*Парола

*Име

*Тел

*E-mail

*Адрес

 Сайт

Моля, свържете се с мен възможно най-бързо !


 

Ако сте съдебен изпълнител, който е забравил дадената Ви парола, или който все още не е получил идентификационната си парола, с която можете да публикувате обявите си в портала, чрез използването на горния елекронен формуляр, то може да ни пишете на :

 
 
.

обучение на куче обучение на куче kucheta ku4eta

.
 
 
Развлечение
 
 
Правни услуги
 
 
.

Незаконни ипотеки незаконни кредити колективен иск срещу банка

.
 
 
 
 
 
 
Уеб дизайн
 
 
 
 
Интересно
 
 
Любопитно
 
 
Данъци
 
 
Мебели за Вас
 

 За SadebenIzpalnitel.com | Вземи своя сайт сега | Регистрация на съдебни изпълнители | Реклама | Елекронен брокер | Контакти с нас

 
Място за вашата реклама
Място за вашата реклама
Място за вашата реклама
Място за вашата реклама
 

Дизайн и поддръжка :  Петър Богданов  и  www.vsi4ko.net  . © 2006. Всички права запазени

към върха на страницата